Tandläkare Solna

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser

Standardundersökning

Du bör besöka oss för en regelbunden undersökning åtminstone någon gång om året. Ju äldre du blir, desto viktigare är det att ofta kontrollera dina tänder och ditt tandkött. Detta för att i tid kunna upptäcka tecken på karies eller andra tandsjukdomar. En undersökning hos oss innefattar okulär besiktning av tänderna samt alltid minst fyra röntgenbilder för att kunna upptäcka sprickor i tänderna eller karies.

"För en god munhälsa rekommenderar vi tandläkare i Solna att du genomgår en tandundersökning minst en gång om året. På så sätt kan du tidigt upptäcka tecken på karies samt åtgärda eventuell tandsten"

Dessutom får du alltid rådgivning kring hur du skall sköta dina tänder, samt vad du måste vara extra uppmärksam på, baserat på din tandstatus. Finns det behov av ytterligare åtgärder går vi igenom de alternativ som du har att välja på, samt hjälper dig med att lägga upp en plan för behandlingen. Vi kan även hjälpa till med räntefria lån med avbetalningsplaner för att du ska kunna ha råd med den behandling du behöver.

Boka in tid för en tandundersökning!

tandundersökning

Återvänd till startsidan

Alla våra behandlingar är baserade på beprövad erfarenhet och vetenskap!