Tandläkare Solna

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser

Om oss

Välkommen!

Vi är en privat tandläkarmottagning med målsättningen att erbjuda förstklassig tandvård av hög kvalitet till bra priser. I våra trivsamma och moderna lokaler i Solna möts du av kompetent, trevlig och svenskutbildad personal som hjälper dig till en frisk munhälsa och ett vackert leende!

Vi erbjuder alla former av traditionella tandvårdsbehandlingar samt tandhygienistiska behandlingar, estetisk tandvård och akuttandvård. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Är du lite nervös inför att gå till tandläkaren? Våra tandläkare och tandsköterskor är vana vid att hantera patienter med tandläkarskräck och ser till att du får en tandvård som är anpassad inför dina speciella behov. Vi bygger trygghet genom tydlig och rak information, en lugn och trygg behandlingsmiljö samt hög kompetens.

Hur påverkas vi av Covid-19?

Vi lever i en oviss tid där Covid-19 håller oss i ett järngrepp. Vi följer de rekommendationer som ges från regeringen och FHM. Hygienen hos oss som tandläkare är alltid på högsta nivå, men nu är är det än viktigare att både personal, lokal och besökare ges en chans att hålla smittan borta.

Vi ser till att avstånd kan hållas i våra väntrum och vi har handsprit tillgänglig. Givetvis kan du även tvätta händerna i samband med ett besök hos oss. Vi ser till att våra bokningar möjliggör mindre kontakt mellan patienterna.

Som patient så ska du stanna hemma vid minsta symptom och vi är lite mer flexibla gällande sena avbokningar än normalt. Vår personal är extremt noggranna gällande sin egen status och vi tar inga risker. Det läge som råder gör att ingen kan chansa med någonting. Vi hjälper varandra att ta oss igenom detta. Boka in en tid hos oss så hittar vi en bra lösning för dig!

Behandling av cookies och personuppgifter

Vi följer rådande lagstiftning när det kommer till behandling av cookies och personuppgifter. Läs mer om detta här!

Bli en av våra nöjda kunder

Vårt mål är att erbjuda professionell tandvård för alla. Vi erbjuder rimliga priser och mer personlig service. Hos oss är alla välkomna och vi erbjuder alla tänkbara behandlingar - från avancerad kirurgi vidare till estetiska behandlingar.

Våra tänder spelar en stor roll i vår personlighet och de fyller en extremt viktig funktion i hela vår allmänhälsa. Att boka in ett besök för en undersökning kan leda till ett längre, mer hälsosamt liv.
Vi har genom åren skaffat oss en stor kundkrets som ständigt återkommer. Det är för oss det bästa betyg som finns. Att se en patient återkomma varje år visar oss att vårt sätt att arbeta är det rätta. Vi ser givetvis fram emot att höra från dig och att även du i framtiden blir en återkommande patient till oss. Välkommen!

Vi erbjuder alla former av tandvård i Solna, alltid till förmånliga priser!