Tandläkare Solna

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser

Tandvård Solna

Bra tandvård i Solna - Vi håller dina tänder friska

Vi erbjuder alla former av tandvård, inklusive bland annat undersökningar, lagningar, rotfyllning, kronor, kirurgi och estetisk tandvård. Dessutom har vi öppet året runt och tar hand om akuta ärenden för dig som har ont och vill slippa köa.

tandvård Solna

All tandvård utförs av erfarna tandhygienister och tandläkare i Solna, som sätter patienterna i första rummet. Vår affärsidé är att tillhandahålla tandvård av högsta kvalitet till förmånliga priser. Vården anpassas individuellt enligt en fast prislista och du får alltid ett kostnadsförslag innan behandlingen genomförs.

Kontakta oss redan idag om du har frågor om behandlingar, priser eller vill boka en tid!

Besök oss akut 

För oss så är det extra viktigt att kunna erbjuda våra kunder akuta tider. Vi vet att olyckor händer när som helst och var som helst och därför avsätter vi tider speciellt för de tillfällena. Hos oss ska alla sorters tandproblem kunna lösas så snabbt som möjligt och akuta skador har därför prioritet hos oss. Olyckan kan ske vid vilken tid som helst – Våra tandläkare är alltid beredda och redo att hjälpa just dig!

Bemötande och dialog är viktigt för oss 

Vi vet att många personer har dåliga erfarenheter av tandläkare som gör att de undviker att söka den hjälp de behöver. Så ska man inte behöva ha det – våra kunder ska veta exakt vad som händer och hur vi jobbar med varje behandling. Vi försöker alltid ha en öppen dialog och en bra relation med våra kunder som ska sträcka sig över en längre tid.

Vi vill inte att våra kunder ska känna obehag och sväva i ovisshet då de besöker oss. Vårt jobb är att du ska känna dig trygg och införstådd med vad vi gör – det är det som gör att vi även i framtiden kommer att vara ditt självklara val som tandläkare i Solna. Välkommen till oss.

Ge oss feedback 

Hur har du upplevt ditt besök hos oss och hur kan vi göra nästa upplevelse bättre? Vi ser gärna att du som kund berättar om hur du upplevt din behandling. För oss ligger nyckeln i utveckling i att ta åt oss av den kritik vi får – positiv som negativ – och försöka förbättra eventuella problemen till nästa gång.

Hos oss ska det vara högt i tak och det är alltid våra kunder som ska komma i första rummet. Ge oss dina synpunkter om vad du tyckt varit bra eller mindre bra med just din behandling. Det är den åsikten som gör oss bättre och som får oss att utvecklas.

Vi blir aldrig nöjda och vi ska vara den tandläkare i Solna som är ditt självklara val.

Alla våra behandlingar är baserade på beprövad erfarenhet och vetenskap!