Tandläkare Solna

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser

Solna kommun – god tandvård och sjukvård

Solna har det perfekta läget, mellan fridfull natur och pulserande storstad, och kan erbjuda god tandvård och sjukvård för sina innevånare.

Praktiskt taget sammanvuxet med Stockholm har Solna blivit en av de populäraste kommunerna i Storstockholm, vilket bevisas av en snabbt växande befolkning. Samtidigt finns här redan en befintlig storstadsstruktur med goda kommunikationer och en väl utbyggd vårdapparat. Även om det framför allt är Landstinget som ansvarar för sjukvården i Solna så har Solna - som alla kommuner - ansvar för hemsjukvård och sjukvård till personer på äldreboende, gruppbostäder och liknande, och lägger stora resurser på att såväl vård som andra samhällsfunktioner ska tillhöra det absoluta toppskiktet i landet. Den som flyttar till Solna kan räkna med att bli väl omhändertagen.

”Den stora konkurrensen mellan tandläkare i Solna har lett till att de mottagningar som finns har utvecklat stor kompetens både inom reguljär tandvård och specialområden som till exempel tandimplantat och estetisk tandvård. Samtidigt håller konkurrensen priserna nere”

Även tandvården är utmärkt i Solna. Här finns både flera Folktandvårdsmottagningar och ett stort utbud av privata tandläkare. Tack vare de goda kommunikationerna som finns till och från Solna kan även du som inte är Solnabo enkelt och snabbt ta dig till en tandläkare i Solna med hjälp av buss, tunnelbana, spårvagn eller pendeltåg. Den stora konkurrensen har lett till att de mottagningar som finns har stor kompetens både inom reguljär tandvård och specialområden som till exempel tandimplantat och estetisk tandvård. Samtidigt hjälper konkurrensen till att hålla priserna nere.

Prova på tandvård i Solna

Om du nyligen har flyttat till Solna, eller bor i närheten och är ute efter billig och kvalitativ tandvård, kan det vara svårt att veta vilken tandläkare du ska välja. Ett bra tips är att helt enkelt prova på flera mottagningar tills du hittar en du är riktigt nöjd med. Vi på Solna Dental satsar till exempel lite extra på att skapa en trygg och harmonisk miljö för våra kunder, vilket kan passa bra för dig som får ångest bara av att tänka på att gå till tandläkaren. Dessutom har vi specialister inom tandimplantat och annan tandkirurgi, samt ett stort utbud av behandlingar inom estetisk tandvård. Genom att boka en sista minuten-tid kan du få ner priset på en rutinundersökning till under 400 kronor, ett bra och billigt sätt att se vilken kvalitet och service vi erbjuder.

flygbild över Solna och Sundbyberg


Nära från hela stan


Du behöver inte bo i Solna för att bli kund hos en tandläkarmottagning här. Var i Storstockholm du än bor kan du skriva in dig som patient och få regelbundna kallelser så ofta du önskar. Inte heller förbinder du dig att bara gå till en tandläkare när du väl provat på. När som helst har du rätt att på begäran få dina journaler skickade till en annan tandläkare. Tack vare de goda kommunikationerna i Stockholms län så blir det enkelt och bekvämt att välja en tandläkare som passar dig och dina behov. Prova på tandvård i Solna – du kommer inte att ångra dig!


Intressanta artiklar

Sverige ledande i forskning om tandläkarskräck

Fakta om tandlossning

Tandskador vid bulimi

Tandvårdsbidraget höjs

 

Vi hjälper dig att förbättra din tandhygien15 Sep 2019